JOUW GRATIS REPORT IS ONDERWERG! LEES IN DE TUSSENTIJD DEZE BELANGRIJKE INFO

Geef Ons 20 Minuten En We Laten Jou Zien
Welke Kostbare Fouten JIJ Maakt Wanneer Je Jouw Huis Verkoopt?

Claim Jouw Gratis 20 Minuten Marketing Analyse En Ontdek Hoe Je Stap Voor Stap Gemakkelijk Jouw  Woning Kunt Verkopen Voor Meer Opbrengst. ( T.w.v. € 250 )

CLAIM JOUW GRATIS MARKETING ANALYSE


null

Eindelijk...Een Snelle en gemakkelijke Manier Voor Meer Reacties, Meer Bezichtigingen, Meer Biedingen én Meer Opbrengst Voor Elk Huis!

Ben je ook zou beu van ouderwetse makelaars? Moe van de 13 in dozijn oplossingen? En ben je op zoek naar manieren je woning betere, efficiëntere, sneller te verkopen. Bij woningbeterverkopen.nl helpen we verkopers hun woning te verkopen in de kortst mogelijke tijd met behulp met beste marketingplan van Nederland.


In de afgelopen 13 jaar hebben we duizenden verkopers laten zien hoe je een woning het beste kunt verkopen zonder stres en meer opbrengst. We hebben met deze technieken er voor gezorgd dat er meer geld in hun portemonnee blijft zitten voor onze klanten en we kunnen hetzelfde ook voor jou doen.

CLAIM JOUW GRATIS MARKETING ANALYSE


Volg Onze Succesvolle Marketing Analyse & Je Vermijdt De Kostbare Fouten Bij De Verkoop Van Je Huis .

Elke verkoopsituaties is anders en jouw situatie is uniek. Daarom nemen we ook de tijd om te ontdekken wat belangrijk is voor jouw situatie. Je woning betere, efficiëntere, sneller verkopen kan veel gemakkelijker zijn dan je denkt. Veel makelaars of verkopers weten gewoon niet welke stappen ze moeten nemen, waardoor het veel langer duurt dan nodig is. We hebben al het harde werk voor je gedaan, dus het enige wat je hoeft te doen is onze op maat gemaakte marketing stappenplan te volgen en je zult je woning met maximale opbrengst verkopen.


Je bespaart ook niet alleen tijd. Als je ons advies goed opvolgt, bereikt je ook veel betere resultaten dan je in je eentje of met je makelaar ooit zou kunnen bereiken.


95% Van De Verkopers Zal Nooit Beste Opbrengst Voor Hun Huis Krijgen Zonder De Juiste Hulp!

Helaas zal 90% van de verkopers nooit hun woning voor de beste opbrengst verkopen. Het is niet hun schuld. Ze hebben gewoon niet geleerd om de verborgen kansen te benutten om zo de beste kopers te bereiken die ja anders zou missen. Het hoeft echter niet zo te zijn voor jou.


We kunnen je precies laten zien welke makkelijke te implementeren technieken en strategieën we gebruiken om woningen met meer opbrengst te verkopen. Reserveer vandaag nog jouw marketing consult om te zien hoe je een vergelijkbaar resultaat kunt bereiken en veel sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden.  

CLAIM JOUW GRATIS MARKETING ANALYSE


Hier Is Een Kort Overzicht Van Wat We Zullen Behandelen

In Jouw GRATIS 20 Minuten Marketing Durende Consult...

 • WAARSCHUWING: Je loopt mogelijk een ernstig risico om onnodig veel geld kwijt te raken. Leg je niet aan een koper uit wat iets waard is? Slecht idee! We zullen je laten zien waarom dit een ENORME fout is om geen prijs ankers te gebruiken en hoe je hierdoor duizenden euro's minder krijgt voor je huis. 
 • De bewezen ranking-strategieën die we gebruiken om boven aan op funda te komen. We onthullen de  ranking-strategieën die we hebben gebruikt om tot 11 keer meer kijkers te trekken met de bovenste plek in de ranking voor ons zelf en onze klanten in de afgelopen 13 jaar. 
 • De verwoestende fouten gemaakt door vrijwel alle verkopers. Bijna iedereen die zijn woning wilt verkopen maakt deze veelvoorkomende maar fatale fouten - ontdek wat ze zijn, zodat je ze kunt vermijden!
 • 1 eenvoudige tip om 300% - %500 meer reacties te krijgen voor jouw woning in 5 minuten. Deze strategie kan jou helpen om betere biedingen te krijgen krijgen voor jouw huis. Sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden.
 • De oude mythen en regelrechte leugens verteld door de Makelaardij-industrie. Veel mensen geloven nog steeds deze fabeltjes en vuile leugens die door de makelaars en adviseurs worden verteld - ontdek wat ze zijn, zodat je jezelf kunt beschermen.
CLAIM JOUW GRATIS MARKETING ANALYSE


Bespaar Jezelf Maanden Stres en Geld Door Onze Marketing Analyse Te Gebruiken Om Je Woning Met Meer Opbrengst te Verkopen.

Waarom zou je weken verspillen met aanrommelen,  proberen dingen voor jezelf uit te zoeken? Je kunt deze tijd besparen en een veel beter resultaat krijgen wanneer je ons deskundig advies krijgt en onze marketing analyse gebruikt om jouw woning te verkopen. Het is als een kortere weg die u meer bezichtigingen, hogere biedingen en betere opbrengst geeft voor jouw huis.

Ben je klaar om jouw woning te verkopen met de beste marketingplan van Nederland in de kortst mogelijke tijd? Om meer geluk te hebben zonder maanden hard zwoegen wat het gewoonlijk duurt? Claim dan je gratis consult nu het nog kan.

CLAIM JOUW GRATIS MARKETING ANALYSE


Hier Is Nog Een Voorproefje Van Wat Je Kunt Verwachten Als Je Jouw GRATIS Marketing Consult Boekt ...

 • De koude harde WAARHEID Over Makelaars We hebben onthuld wat er ECHT achter de schermen gebeurt en waarom het zo veel moeilijker lijkt om een woning met meer opbrengst te verkopen in de huidige markt.
 • 7 kleine tips om jou snel en gemakkelijk te helpen jouw woning met meer opbrengst te verkopen  We hebben deze tips en trucs gebruikt om de resultaten voor onze klanten te versnellen, zodat ze veel beter, efficiënter konden verkopen.
 • Waarom kiezen voor een plaatselijke makelaar niet altijd de beste keuze voor jou is  Kiezen voor een plaatselijke makelaar is altijd de beste, toch? Mis! We laten je zien waarom er veel meer bij komt kijken dan je op het eerste gezicht zou denken en wat je in plaats daarvan moet doen.
 • De essentiële sleutel om een woning voor meer opbrengst te kunnen kopen Dit uiterst belangrijke puzzelstukje is cruciaal om om een woning te verkopen en zonder dit ben je gedoemd te mislukken - zorg ervoor dat je dit koste wat kost krijgt!
 • Wat je nooit moet doen als jouw woning wilt voor meer opbrengst verkopen Doe dit alstublieft NOOIT als je woning wilt verkopen tenzij je tienduizenden euro's minder wilt ontvangen.
CLAIM JOUW GRATIS MARKETING ANALYSE


Onze Stronger Than ALL

100%-Geen-Risico-Garantie

Wanneer je bij ons samenwerkt, kun je met vertrouwen investeren omdat je altijd gedekt bent door onze Stronger Than ALL geen-risico-garantie. In het uiterst onwaarschijnlijke geval dat we je niet kunnen helpen of je bent ontevreden dan ben je ons niks verschuldigd. Geen vragen of gekibbel. 


Je betaalt geen opstartkosten. Je betaalt geen tussentijdse kosten. Je betaalt geen opzegkosten. Wij

investeren in professionele foto’s & video, professionele tekst, professionele Facebook marketingcampagne,

professionele retargeting op woningniveau en nog veel meer. 


Wij werken met de modernste marketingtechnieken waar de meeste makelaars nog niet eens van gehoord

hebben, we nemen al het risico op onze schouders en je mag op elk moment opzeggen.

Als het ons niet lukt

om te verkopen dan mag je alles houden dat we voor je gemaakt hebben.


CLAIM JOUW GRATIS MARKETING ANALYSE


Dit Is Wat Onze Klanten Over Ons Zeggen...

“Ik heb zelf een online marketing achtergrond, dus ik  één van de dingen die me bij jullie heel erg aanstond, was het gebruik van een eigenlijke tussenpagina, een landingspagina, wat extra manieren gaf om traffic en dus geïnterneerden af te vangen. De opzet van de tekst op Funda is veel meer gericht op urgentie. Er zit veel meer marketinggedachte achter en veel meer een actieve verkoopgedachte, dan.. stel we zetten een heel standaard praatje wat elk huis heeft op Funda. En we zetten ‘m een keer erop, en thats it.

-Jeroen Smit, Almere


“Marketing analyse vond ik heel waardenvol en dat ik dacht  eindenlelijk een makelaar die een beetje logisch denkt .Je krijgt vaak onlogische verhalen zowel als je opzoek gaat naar een huis als wanneer je het wil verkopen. Interessant ook de onderzoeksresultaten. Ik herken veel terug in hoe ik zelf naar de woningmarkt kijk.
-Nadia Mayuma, Rotterdam


Deze mannen verdienen een standbeeld!!!

-Danny van Roekel, Geleen


Het zijn toppers! Betrouwbaar, flexibel en mijn dank aan hen is groot.
-Sharmila Wairata, Rotterdam


Deze mannen zijn echt en oprecht knokken voor je pluizen het helemaal uit geven geen valse beloften ze hebben ons geholpen ze zijn goud ❤️
-Daisy Wanrooij-Dekker, Tilburg


CLAIM JOUW GRATIS MARKETING ANALYSE

Wat is het addertje onder het gras? Er is geen addertje!

'Waarom zou je al dit werk gratis doen?


Het is heel simpel. Ik weet dat een bepaald percentage van de mensen waarvoor marketing analyse maken, wil dat ik de marketingtechnieken en verkoopbenadering verder implementeer voor hun huis.

Dit Is Wat Erna Gebeurd

Ik geloof als jij een serieuze verkoper bent die zijn huis met meer opbrengst wil verkopen dat er twee dingen kunnen gebeuren


1.De eerste mogelijkheid is dat je de marketing analyse geweldig vindt. Je ziet meteen de kracht en het potentieel dat het heeft voor jouw woning en je besluit dat je marketing technieken voor je zelf wilt uitvoeren. 


Als dat het geval is, prima! Ik ben blij dat we konden helpen en ik wens je veel geluk.


2. De tweede mogelijkheid is dat je de analyse geweldig vindt en dat je wil dat mijn kantoor het hele marketingplan daadwerkelijk uitvoert voor jou.


En als dat het geval is, gaan we direct aan de slag.


CLAIM JOUW GRATIS MARKETING ANALYSE


Claim Jouw GRATIS, Marketing Analyse Consultatie Van 20 Minuten

(ter waarde van € 250)

Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken onze experts jouw specifieke situatie en hoe wij jou in de kortst mogelijke tijd kunnen helpen een woning te verkopen met meer opbrengst.


Dit ontdek je tijdens je GRATIS consultatie...


 • Hoe jij jouw woning het beste kunt verkopen voor maximale opbrengst met zo min mogelijk stres en gedoe.
 • De precieze aanpak die we gebruiken om bij jouw huis kopers te bereiken die je anders zou missen. 
 • Het grootste probleem waarmee mensen bij ons komen, houdt hen in een onwenselijke resultaat – wat ze ook doen!


Dit is ALLEEN voor mensen die serieus zijn over het beste manier van  verkopen van hun woning in de kortst mogelijke termijn en de plaatsen zijn strikt beperkt. Vul nu hieronder uw gegevens in om teleurstelling te voorkomen en jouw consult veilig te stellen.

                                                                                       

Claim Jouw GRATIS, Marketing Analyse Consultatie Van 20 Minuten

(ter waarde van € 250)

Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken onze experts jouw specifieke situatie en hoe wij jou in de kortst mogelijke tijd kunnen helpen een woning te verkopen met meer opbrengst.


Dit ontdek je tijdens je GRATIS consultatie...


 • Hoe jij jouw woning het beste kunt verkopen voor maximale opbrengst met zo min mogelijk stres en gedoe.
 • De precieze aanpak die we gebruiken om bij jouw huis kopers te bereiken die je anders zou missen. 
 • Het grootste probleem waarmee mensen bij ons komen, houdt hen in een onwenselijke resultaat – wat ze ook doen!


Dit is ALLEEN voor mensen die serieus zijn over het beste manier van  verkopen van hun woning in de kortst mogelijke termijn en de plaatsen zijn strikt beperkt. Vul nu hieronder uw gegevens in om teleurstelling te voorkomen en jouw consult veilig te stellen.