JOUW GRATIS REPORT IS ONDERWERG! LEES IN DE TUSSENTIJD DEZE BELANGRIJKE INFO

Geef Ons 15 Minuten En We Laten Jou Zien Hoe Je Jouw Droomwoning Snel Kunt Kopen Zonder Onnodig Al Jouw Spaargeld Kwijt Te Raken.

Claim Jouw Gratis 15 Minuten Consult En Ontdek Hoe Je Stap Voor Stap Gemakkelijk Jouw Droom Woning Kunt Kopen ( T.w.v. € 250 )

CLAIM JOUW GRATISCONSULT


null

Eindelijk...Een Snelle En Simpele Manier Om Jouw Droomwoning Te Kopen! Ook Al Kreeg Je Te Horen Dat Het Niet Kon!

Ben je woningen mislopen beu? Moe om steeds te laat zijn of al je spaargeld bij te leggen? En ben je op zoek naar manieren om je droomhuis sneller te vinden of een woning te kopen zonder eigen geld in te brengen. Bij woningbeterverkopen.nl helpen we huizenzoekers om een hun droomwoning te vinden in de kortst mogelijke tijd.


In de afgelopen 13 jaar hebben we duizenden starters laten zien hoe gemakkelijk je een woning kunt kopen voor de laagste prijs en de minste stress. We hebben met deze technieken er voor gezorgd dat onze klanten op de eerste rij komen te zitten en geen woningen meer onnodig mislopen en we kunnen hetzelfde ook voor jou doen.

CLAIM JOUW GRATIS CONSULT


Volg Gewoon Onze Succesvolle Stappenplan & Je Vermijdt Het Mislopen Van Jouw Droom Woning.

Een woning kopen kan veel gemakkelijker zijn dan je denkt. Veel mensen weten gewoon niet welke stappen ze moeten nemen, waardoor het veel langer duurt dan nodig is. We hebben al het harde werk voor je gedaan, dus het enige wat je hoeft te doen is onze op maat gemaakte stappenplan te volgen en je zult in een mum van tijd je eigen droomhuis bezitten. Ook al kreeg je te horen dat het niet kon. 


Je bespaart ook niet alleen tijd. Als je ons advies goed opvolgt, behaal je ook veel betere resultaten dan je ooit in je eentje zou kunnen bereiken.


CLAIM JOUW GRATIS CONSULT


90% Van Alle Starters Zal Nooit Een Geschikte Koopwoning Vinden Zonder De Juiste Hulp.

Helaas zal 90% van alle starters nooit hun droomwoning vinden. Het is niet hun schuld, ze hebben gewoon niet geleerd om te profiteren van de verborgen kansen. Het hoeft echter niet zo te zijn voor jou. We kunnen jou precies laten zien wat we hebben gedaan voor klanten zodat ze op de eerste rij komen te zitten en hoe ze in korte tijd hun droomwoning konden kopen, met dezelfde strategieën. Reserveer vandaag nog je consult om te zien hoe je een vergelijkbaar resultaat kunt bereiken en veel sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

CLAIM JOUW GRATIS CONSULT


Een voorproefje wat we gaan laten zien in je 30 minuten GRATIS consult


 • WAARSCHUWING: U loopt mogelijk een ernstig risico om onnodig veel spaargeld kwijt te raken. Moet jij ook de kosten koper uit eigen zak betalen omdat je denkt dat de regel is? Slecht idee! We zullen je laten zien waarom dit een ENORME fout is en hoe u hierdoor onnodig reserve of spaargeld weg gooit.


 • De verborgen kansen die we gebruiken om meer hypotheek te krijgen zonder torenhoge maandlasten. We zullen deze verborgen strategieën onthullen die we gebruiken om meer hypotheek te krijgen voor onze klanten. 


 • De verwoestende fouten gemaakt door vrijwel alle starters. Bijna iedereen die op zoek is naar naar een woning maakt deze veelvoorkomende maar fatale fouten - ontdek wat ze zijn, zodat je ze kunt vermijden!


 • 3 eenvoudige tips hoe je op de eerste rij komt te zitten en je geen woning meer misloopt. Deze strategieën kunnen je helpen jouw droomwoning sneller te kopen. Sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden.


 • De oude mythen en regelrechte leugens verteld door de Makelaardij-industrie. Veel mensen geloven nog steeds deze fabeltjes en vuile leugens die door de makelaars en adviseurs worden verteld - ontdek wat ze zijn, zodat je


  CLAIM JOUW GRATIS CONSULT


  Bespaar Jezelf Maanden van Teleurstellingen En Frustratie Door Onze Stappenplan Te Gebruiken Om Je Eigenwoning Te Kopen.

  Waarom zou je maanden tijd verspillen en proberen dingen voor jezelf uit te zoeken? Je kunt deze tijd besparen en een veel beter resultaat behalen als je ons deskundig advies krijgt en onze blauwdruk gebruikt om het huis van jouw dromen te kopen. Het is als een kortere weg die je meer geluk, vrijetijd en extra geld in je portemonnee zal opleveren. Geld dat je kunt gebruiken voor verhuiskosten, nieuwe meubels, vakantie, noem maar op.

   

  Ben je klaar om jouw droomwoning te kopen in de kortst mogelijke tijd? Om meer geluk te hebben zonder maanden hard zwoegen wat het gewoonlijk duurt? Claim dan je gratis adviesgesprek nu het nog kan.

  CLAIM JOUW GRATIS CONSULT


  Hier Is Nog Een Voorproefje Van Wat Je Kunt Verwachten Als Je Jouw GRATIS Consult Boekt ...

   • De koude harde WAARHEID Over de Makelaars We hebben onthuld wat er ECHT achter de schermen gebeurt en waarom het zo veel moeilijker lijkt om een woning te kopen in de huidige markt.


   • 7 kleine tips om je te helpen dat jouw bod wel serieus wordt genomen We hebben deze tips en trucs gebruikt om de resultaten voor onze klanten te versnellen, zodat ze veel sneller een woning konden kopen - nu kun JIJ hetzelfde doen! 


   • Waarom hoger bieden niet altijd de beste keuze voor jou is Hoogste bod is altijd de beste, toch? Mis! We laten je zien waarom er veel meer bij komt kijken dan je op het eerste gezicht zou denken en wat je in plaats daarvan moet doen. 


   • De essentiële sleutel om een woning zo snel mogelijk te kunnen kopen Dit uiterst belangrijke puzzelstukje is cruciaal om om een woning te kopen en zonder dit ben je gedoemd te mislukken - zorg ervoor dat je dit koste wat kost krijgt!


   • Wat je nooit moet doen als je woning wilt kopen. Doe dit alstublieft NOOIT op jouw zoektocht om woningen te kopen tenzij je MAANDEN langer wilt blijven zoeken dan nodig is
  CLAIM JOUW GRATIS CONSULT


  Onze Stronger Than ALL

  100%-Geen-Risico-Garantie

  Wanneer je bij ons samenwerkt, kun je met vertrouwen investeren omdat je altijd gedekt bent door onze Stronger Than ALL geen-risico-garantie. In het uiterst onwaarschijnlijke geval dat we je niet kunnen helpen of je bent ontevreden dan ben je ons niks verschuldigd. Geen vragen of gekibbel. 


  Je betaalt geen opstartkosten. Je betaalt geen tussentijdse kosten. Je betaalt geen opzegkosten. Wij

  investeren in professionele foto’s & video, professionele tekst, professionele Facebook marketingcampagne,

  professionele retargeting op woningniveau en nog veel meer. 


  Wij werken met de modernste marketingtechnieken waar de meeste makelaars nog niet eens van gehoord

  hebben, we nemen al het risico op onze schouders en je mag op elk moment opzeggen.

  Als het ons niet lukt

  om te verkopen dan mag je alles houden dat we voor je gemaakt hebben.


  CLAIM JOUW GRATIS CONSULT


  Dit Is Wat Onze Klanten Over Ons Zeggen...

  Een aantal jaren geleden heb ik Willem gevonden via internet en contact met hem gelegd. Jarenlang heeft Willem paraat gestaan voor al mijn vragen en vroeg hier nooit iets voor terug. Begin oktober 2021 hadden wij eindelijk ons droomhuis gevonden. Ik appte Willem op zaterdagmorgen dat wij ons droomhuis hadden gevonden en deze wilde hebben. Willem is er direct werk van gaan maken en de maandag erop was ons bod geaccepteerd. Een wonder, vooral in deze tijd. Zonder te overbieden zaten we opeens in een sneltrein. Op 1 december sliepen wij voor het eerst in ons nieuwe huis. Dankzij Willem! Willem weet wat hij doet, waar hij over praat en staat 24/7 voor je klaar. Niets is hem teveel. Ik kan niet anders zeggen dat ik super blij was met Willem, als onze adviseur en zal zeker van zijn diensten indien nodig gebruik blijven maken in de toekomst. Ben je op zoek naar een huis of wil je je huis verkopen? Dan kan ik je Willem zeker aanraden. Hij verkoopt geen onzin, denkt aan jouw belangen en zet zich voor 100% in. Willem bedankt voor al je hulp en wellicht tot een volgende keer.


  Sientje Coort - Kerkrade


  “Bij Willem Nijs heb ik het gevoel dat ik altijd bij hem terecht kan. Hij staat zelfs ‘s avonds en in het weekend paraat voor mij als ik dringende vragen heb, hij heeft veel kennis van de markt en de vastgoed wereld en heeft met mij veel van zijn ervaringen gedeeld. Ik krijg regelmatig regelmatig aanbod van de woningen die te koop zijn binnen mijn zoekopdracht in de geselecteerde regio’s, dankzij deze selectie heb ik nu mijn eerste beleggingsobject te pakken gekregen. Ik heb meerdere dure cursussen over vastgoed gevolgd maar de hulp wat ik van Willen krijg overtreft al die cursussen. Dankjewel 🙏 Willem.


  Joany - Eindhoven  CLAIM JOUW GRATIS CONSULT

  Wat is het addertje onder het gras? Er is geen addertje!

  waarom help ik gratis?


  Het is heel simpel. Ik weet dat een bepaald percentage van de mensen waarvoor ik stappenplan maak, wil dat ik hun verder help bij de aankoop van hun droom woning


  In plaats van je te proberen te overtuigen hoe geweldig dat zou zijn.

  Denk ik dat ik je beter kan laten zien dat ik je kan helpen door... Je echt gratis te helpen.


  Dit Is Wat Erna Gebeurd

  Ik geloof als jij een serieuze koper bent die zijn huis kansen aanzienlijk wil vergroten dat er twee dingen kunnen gebeuren

  1.De eerste mogelijkheid is dat je stappenplan geweldig vindt. Je ziet meteen de kracht en het potentieel dat het heeft om jouw droomwoning sneller te kopen en je besluit dat je  technieken voor je zelf wilt uitvoeren.


  Als dat het geval is, prima! Ik ben blij dat we konden helpen en ik wens je veel geluk.


  2. De tweede mogelijkheid is dat je het stappenplan geweldig vindt en dat je wil dat mijn kantoor het hele stappenplan daadwerkelijk uitvoert voor jou.


  En als dat het geval is, gaan we direct aan de slag.


  CLAIM JOUW GRATIS CONSULT


  Claim Jouw GRATIS, Vrijblijvende Adviesgesprek Van 30 Minuten

  (ter waarde van € 250)

  Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken onze experts jouw specifieke situatie en hoe wij jou in de kortst mogelijke tijd kunnen helpen een woning te kopen.
  Dit ontdek je tijdens je GRATIS consultatie...


  • Hoe je jouw droomwoning kunt kopen in 3 maanden zonder al je spaargeld kwijt te raken.


  • Het exacte proces dat we hebben gebruikt om honderden klanten van ongelukkige woonsituatie naar hun droomwoning te verhuizen.


  • Het grootste probleem waarmee mensen bij ons komen, houdt hen in een onwenselijke woonsituatie – wat ze ook doen!  Dit is ALLEEN voor mensen die serieus zijn over het kopen van een woning in de kortst mogelijke tijd en de plaatsen zijn strikt beperkt. Vul nu hieronder uw gegevens in om teleurstelling te voorkomen en uw consult veilig te stellen.